Well-ZIJN, een programma voor een Gezond en Vitaal leven

by benancy

Gezond en Vitaal levenJe lichaam doet zijn uiterste best om met je te communiceren. Het geeft signalen in de vorm van pijn, niet lekker in je vel zitten. Maar hoe vertaal je al die signalen? Hoe handig zou het zijn als je weet wat jouw lichaam nodig heeft, zodat je weer lekker in je vel zit.

Heel veel ziekten zouden voorkomen kunnen worden door te luisteren naar de signalen die het lichaam geeft. Maar ook door preventieve zorg, stress afbouw, goede voeding, beweging en regelmatig een check-up van het lichaam.

Een Gezond en Vitaal leven? Het Well-ZIJN programma bestaat uit een training van 5 volle weekenden Touch for Health, dé basis van de kinesiologie. En is uit te breiden met extra modules.

Touch for Health is een methode die spier- en energieversterkend werkt. Het doel van Touch for Health is het lichaam in optimale conditie brengen, houden en het zelfhelend vermogen te activeren. Het verbetert de gezondheid van je lichaam.

Touch for Health is eenvoudig en makkelijk te leren. Het is geheel veilig en toegankelijk voor mensen zonder enige medische opleiding. Gewoon voor huis, tuin en keuken gebruik. Voor jezelf, binnen het gezin, voor vrienden en bekenden.
Daarnaast is het een enorm mooie aanvulling voor mensen die beroepsmatig op dit gebied werkzaam zijn of van plan zijn.

Er is een KTNO erkennig voor de modules Touch for Health 1 tot en met 4 en 'Metaforen & Doel bepalen'. Dit houdt in dat veel beroepsverenigingen deze modules erkennen als bij- en nascholing.

Je leert spiertesten en zwakke spieren inschakelen door middel van correctietechnieken. Dit gebeurt door punten masseren, vasthouden, meridianen volgen, spieren masseren en werken met voeding en stress release.

Al met een weekend kun je iemand in balans brengen door het geven van een 14 spieren balans. Na 4 weekenden ben je in staat een 42 spieren balans te geven volgens de orgaanklok of de vijf elementen.

Wil je werken aan jou optimale gezondheid en wil je de signalen van jouw lichaam leren vertalen?
En zou je het leuk vinden anderen te helpen om hun gezondheid te verbeteren?
Schrijf je dan in voor het Well-ZIJN programma.

Wat levert het Well-ZIJN programma jou op? (Gezond en Vitaal leven)

  • pijnen verdwijnen
  • je zit soepeler in je vel
  • je hebt meer energie
  • je leert beter om te gaan met stress
  • je leert testen welke voeding goed voor je is

Data:

Touch for Health 1: 21, 22 en 23 januari 2022
Touch for Health 2: 5 en 6 maart 2022
Touch for Health 3: 2 en 3 april 2022
Touch for Health 4: 21 en 22 mei 2022

Vingermodes: 11 juni 2022

Het programma is uit te breiden met de volgende modules:
Metaforen en doel bepalen:
GEMS (Goal, Elements, Modes, Stack):
Biokinetische oefeningen: