Vaccinaties en ontstoren van vaccinaties

by benancy

Ik werd laatst gewezen op het boek van Hans Moolenburgh sr. “U kunt veel meer dan U denkt”.

Hij beschrijft hier casussen met kinderen uit zijn praktijk. Vooral de beschrijvingen van vaccinatie en de schade hiervan vond ik bijzonder. Hij schrijft:

“Denk eens even aan de zuigeling. Tegen zijn veertiende maand heeft hij maar liefst drieëndertig porties giftige stoffen van alleen al de ziektekiemen binnengekregen. Daar moeten dan voor elke ent-sessie nog allerlei behoorlijk giftige toegevoegde stoffen bij worden opgeteld.

En nog zijn we er niet. De vaccins worden gekweekt in – en geperst door – dierlijke of menselijke weefsels, zoals apen nieren, kippenembryo’s, embryonale cellen van varkens, kalverenserum en zogenaamde ‘diploïde cellen’, verkregen uit de organen van geaborteerde menselijke embryo’s (zoals bijvoorbeeld het rodehond-vaccin en de nog te verwachten waterpokken en hepatitis A-vaccins). 

Een van de problemen met dierlijke cellen is dat – gedurende de passages van het virus waartegen geënt wordt, door de dierlijke cellen heen – dierlijk RNA en DNA (erfelijk materiaal) kan worden overgebracht van de dieren op de mensen. Zo kunnen niet-ontdekte dierlijke virussen regelrecht in het bloed van kinderen terecht komen. “

Klachten na vaccinatie

De klachten kunnen onmiddellijk na de vaccinatie ontstaan: acuut. Bijvoorbeeld Koorts, stuipen, hersenvliesontsteking, diarree, ontroostbaar huilen, kinkhoest, overmatig slapen, of overmatige vermoeidheid.

Echter, de klachten kunnen ook heel geleidelijk op een later tijdstip pas ontstaan: chronisch. Bijvoorbeeld: Chronische verkoudheid, oogontstekingen, middenoorontstekingen, astma, eczeem, allergieën, epilepsie, groeistoornissen, agressiviteit, gedragsstoornissen, angst, autisme, of ADHD.

Als vaccin-reacties niet ‘overgaan’, of als ze pas na maanden of jaren na toediening van het vaccin zichtbaar worden – bijvoorbeeld in de vorm van gedrags-, of leerproblemen tegen de tijd dat het kind naar school gaat – spreken we van vaccinatieschade.

Hoe kunnen deze klachten ontstaan

  • Door de chemische toevoegingen in de vaccins kunnen reacties ontstaan. Dit zijn toxische (giftige) stoffen, zoals bijvoorbeeld aluminium, kwik, antibiotica, en conserveermiddelen in het vaccin.
  • Maar ook door de weefsels waar het vaccin op gekweekt is kan een allergie ontwikkelen, zoals een allergie voor kip en antibiotica.
  • Er worden bij kinderen veel vaccinaties tegelijk gegeven, in een onrijp immuunsysteem.
  • Vaccins worden ingespoten en komen vrijwel direct in de bloedbaan terecht, de ziekteverwekker komt niet het lichaam binnen via de natuurlijk weg: de slijmvliezen.

COVID   vaccinatie

Vaccinatie met een COVID-vaccin kan allerhande bijwerkingen en complicaties hebben op korte termijn.  Wat het op langere termijn gaat doen is nu nog niet bekend.

Inmiddels heb ik al een aantal cliënten kunnen helpen om de bijwerkingen door een COVID vaccinatie te beperken of op te lossen.

Vanuit de officiële registraties bij Lareb (voor Nederland) en EMA (voor Europa) blijken bijwerkingen en zelfs overlijdens na een coronavaccinatie veelvuldig voor te komen. De meeste meldingen gingen over het vaccin van Pfizer/BioNTech. Dit is het meest gebruikte coronavaccin.

Als je je eerder hebt laten vaccineren, maar de kans op (blijvende) bijwerkingen minimaal wilt maken, dan is het volgen van een ontstoringsprotocol aan te raden.

Ook wanneer je (nog) geen bijwerkingen bij jezelf bemerkt, of twijfelt of de klachten die je ervaart een relatie hebben met de vaccinatie, is het aan te bevelen om een ontgiftingsprotocol te volgen. De toxische, lichaamsvreemde bestanddelen van het vaccin worden snel en effectief uit het lichaam verwijderd.

De werkwijze is grondig uitgezocht en getoetst door een ervaren gediplomeerde collega kinesioloog Irene (in het verleden werkzaam geweest als verpleegkundige) en een apotheker. Zij verwachten met dit ontgiftingsprotocol een bijdrage te leveren aan de gezondheid van iedereen die zich, ongeacht de reden, heeft laten vaccineren.

Ik heb het ontgiftingsprocol aangevuld met mijn eigen technieken en onderzoeken over het COVID- vaccin.

De protocollen hebben een bijzonder hoge effectiviteit en het immuunsysteem wordt alleen maar gestimuleerd, dus een betere bescherming tegen virussen in zijn algemeenheid. Let wel: dit heeft níets te maken met een mening over wel/ niet vaccineren, maar alles met een betere gezondheidszorg om te zorgen dat mensen gezonder blijven na vaccinaties.

Mijn advies is om het protocol op maat te laten testen voor jou persoonlijk. Heb je interesse in het protocol en wil je persoonlijk advies en ondersteuning, neem dan contact op.

You may also like