Stress Release

by benancy


Een zekere mate van stress ervaren we allemaal. Het maakt ons energiek, doortastend en productief. Een te veel aan stress voelt onprettig en belemmerend. Een stressvolle situatie kost energie en brengt gevoelens van frustratie, vermoeidheid, futloosheid, teleurstelling, angst of onzekerheid met zich mee. Het heeft zijn weerslag op onze gezondheid.

Stress Release (letterlijk het afbouwen van stress) is een krachtige techniek die in de Kinesiologie wordt gebruikt om stress los te laten. De techniek biedt verlichting bij emotionele problemen en helpt fysieke symptomen te voorkomen.

Het verandert de beleving van stressvolle situaties waardoor je anders reageert. Stress Release maakt bewust en geeft inzicht in hoe om te gaan met stress en hoe te deblokkeren en af te voeren. Het doorbreekt patronen en persoonlijke overtuigingen waarin we vastlopen.

Afspraak maken

Meester over je eigen leven

Je krijgt controle terug en wordt niet langer geleefd door emoties. Situaties en ervaringen veranderen niet, maar jij verandert de manier waarop je ermee omgaat. Oude patronen en ervaringen bepalen of beperken het huidige handelen niet langer.

De stress die je vandaag afbouwt, voorkomt de ziekte van morgen.

Ik kwam bij Anita voor mijn tennisarm. Ik had al verschillende dingen geprobeerd, maar bij Anita kwamen we er achter dat een emotie de genezing tegen hield. Door een stress behandeling en praten over de emotie was ik snel verlost van mijn tennisarm.