Stoelmassage

by benancy

Stoelmassage praktijk anita van der gulikZit je veel achter de computer? Ervaar je veel werkdruk en doe je veel dezelfde bewegingen? De kans is dan groot dat je last krijgt van nek- en schouderklachten. Dit kan hoofdpijn en tintelingen in de armen veroorzaken.
Een stoelmassage is de perfecte manier om snel te ontstressen! Tijdens deze massage worden rug, schouders, nek, hoofd, armen en handen gemasseerd. Er wordt geen olie gebruikt en je kan de kleding aanhouden.
Het is een drukpuntmassage. Je zit op een speciaal daarvoor ontworpen stoel met een voorovergebogen houding.
Dit zorgt er al voor dat er al een ontspannen houding ontstaat. Doordat er druk wordt uitgeoefend op de spieren kan de energie weer vrij gaan stromen. Door deze manier van masseren wordt je weer fris en energiek.
Op deze manier is het mogelijk om in een korte tijd eventuele blokkades of te heffen en er zo voor te zorgen dat klachten verdwijnen of niet ontstaan.
De massage bevordert je bloedsomloop, de afvoer van afvalstoffen en de aanvoer van nieuwe voedingsstoffen. Stoelmassage bevordert je zelfherstellend vermogen.
Regelmatige stoelmassage is goed voor lichaam (en geest) en houdt je gezond!

Tarief: 40 euro

Stoelmassage aan huis

Wil je een gezellige avond met vriendinnen thuis?
En geen zin in een bioscoop of high tea?
Huur eens een avond een stoelmasseuse en je hebt een relaxte avond. Terwijl de één wordt gemasseerd kunnen de anderen lekker kletsen en thee drinken. Dit kan al vanaf 3 personen.
Het enige wat nodig is voor een stoelmassage aan huis is een rustig plekje. Zo kan je genieten van een massage in jouw vertrouwde omgeving.

Stoelmassage bij bedrijven

Stoelmassage op de werkplek helpt om in de rust en flow te blijven. Al uit eerdere onderzoeken is gebleken dat de concentratie en productiviteit is verhoogd na 20 minuten stoelmassage.
Hoe werkt dat? Wat heb je nodig? Hoe heb je het meeste profijt van stoelmassage?