Ontspanningsmassage

Ben je wel eens gestrest of vermoeid?

Heb je last van verkrampte en pijnlijke spieren na een zware werkweek?

De naam ontspanningsmassage zegt het eigenlijk al. Alles is erop gericht om je tot ontspanning te brengen.

Een ontspanningsmassage kan, zowel lichamelijk als geestelijk, heel goed preventief werken voor het behoud van een goede gezondheid.

Een ontspanningsmassage ontspant de spieren. Het maakt spieren, pezen en gewrichten soepeler. Het verbetert de bloedsomloop van de spieren en de huid, stimuleert de afvoer van het lymfevocht waardoor ook afvalstoffen en giftige stoffen het lichaam sneller verlaten.

Je kunt een deelgebied van het lichaam laten masseren, bijvoorbeeld rug/nek/schouders.Vooral bij rug- en hoofdpijnklachten is dit aan te raden.

Uiteraard is het ook mogelijk om het gehele lichaam te laten masseren. Hierbij worden de benen achterzijde, rug, schouders, nek, armen, handen, buik, benen voorzijde en voeten gemasseerd.

Een ontspanningsmassage is heerlijk bij vermoeidheid en pijnlijke spieren. Maar ook als je verder prima in jouw vel zit, kan een massage erg prettig zijn. Massage is kortom geschikt voor iedereen die zichzelf goed wil (laten) verzorgen en een moment voor zichzelf wil.Afspraak maken