Holistic Pulsing

Heb je moeite met ontspannen? Of ben je erg gestrest en wil je weer tot jezelf komen?

Holistic Pulsing is een andere manier van massage. Je ligt gekleed op de behandeltafel. In plaats van masseren wordt het lichaam zachtjes gepulst. Het lichaam wordt met zacht wiegen en strekken in een bepaald ritme gebracht. Dat ritme is het eigen ritme van het lichaam. Doordat ons lichaam voor 70% uit water bestaat ontstaat het natuurlijk ritme van het lichaam. Dit water moet kunnen stromen. Door spanningen kunnen blokkades ontstaan, vergelijkbaar met stenen in een rivierbedding.

Holistic Pulsing herstelt deze blokkades waardoor geblokkeerde energie weer vrij gaat stromen met als gevolg diepe ontspanning en innerlijke rust. Ook de ademhaling, lymfeklier stelstel, spijsvertering en spieren worden beïnvloed door Holistic Pulsing.

Zeker voor mensen die veel in hun hoofd zitten werkt deze methode heel goed. Het zorgt voor een heerlijke ontspanning. Vanuit dit nieuwe evenwichtige gevoel kun je weer anders tegen de dingen aan kijken. Door de ontspanning wordt het lichaam weer een geheel en kan pijn losgelaten worden. Hierdoor is er fysiek een balans ontstaan, die ook psychisch en emotioneel doorwerkt.

Afspraak maken