Facebook nieuws

12th of september 2018 03:12 PM Link
Handig om te weten wat er gebeurd. Misschien herken jij signalen?
Maar wist je ook dat met kinesiologie het mogelijk is om een burn-out te behandelen?
26th of augustus 2018 11:26 AM Link
Stress slaat zich op in je lichaam. Waar voel je bij jou de stress? Deel dit onder dit bericht.
25th of augustus 2018 01:34 PM Link
Je lichaam doet zijn uiterste best om met je te communiceren. Het geeft signalen in de vorm van pijn, allergieën, niet lekker in je vel zitten. Maar hoe vertaal je al die signalen? Hoe handig zou het zijn als je weet wat jouw lichaam nodig heeft? Touch for Health geeft antwoorden. Op 21, 22 en 23 september start module 1. Opgeven is nog mogelijk.
19th of augustus 2018 10:55 AM Link
Ook in mijn praktijk kun je terecht voor een stress verlagende behandeling. Afgelopen week waren er weer diverse mensen die ik heb kunnen helpen hun stress te verlagen. Tot binnenkort?
14th of augustus 2018 10:27 AM Link
Helemaal waar. Omgaan met stress doe je door de tegenreactie in je hoofd aan te wakkeren.
6th of augustus 2018 07:31 AM Link
Na een paar weken heerlijk genieten is de praktijk vanaf vandaag weer geopend. Ik begin met een stoelmassage op locatie. #lovemyjob
Message image
9th of februari 2018 11:36 AM Link
Een gezellige en leerzame dag waarin je leert:

Meer energie te hebben en hoe je eigen energie (terug) kunt vinden
Je weerbaar te maken voor emoties & mening van anderen
Je eigen emoties en die van anderen te herkennen
Jezelf in je eigen kracht te zetten
Deze dag is echt iets voor jou!
Als je voelt dat je beïnvloedbaar bent voor stemmingen of sferen van ruimtes.

Als het je opvalt dat jij (te) veel voelt en het moeilijk vindt om te voelen wat van jou en de ander is.

Als je het lastig vindt om liefdevol en zelfverzekerd je grens aan te geven.

(moeite hebben met ‘nee’ zeggen / voor jezelf opkomen / zeggen wat jij belangrijk vindt)

Als je voelt dat jij energetisch leegloopt in het contact met (sommige) andere mensen en hierdoor (te) weinig energie hebt.

Als je uitgeput thuiskomt na je werk/winkelen/afspraak en vermoedt dat jij ongewenst open staat voor emoties en energieën van mensen en/of de buitenwereld.

Voor meer informatie kan je bellen naar 06-27303224.
Event https://www.facebook.com/events/184062062364137/
Kom in je Kracht
Een gezellige en leerzame dag waarin je leert: Meer energie te hebben en hoe je eigen energie (terug) kunt vinden Je we...
1st of januari 1970 12:00 AM
26th of januari 2018 01:12 PM Link
Hoe is dit bij jou?
17th of januari 2018 11:03 AM Link
Belangrijk is dus om te onderzoeken wat jou stress geeft. Is het de stress van je werk/prive of van voedingsmiddelen? Maak eens een afspraak dan kunnen we meten welke factor jou uit balans haalt.
15th of januari 2018 05:38 PM Link
Op 26 januari start de cursus 'Met succes je stress te lijf'. In deze cursus krijg je tips en technieken om de stress op te sporen en om te vormen. Dit is een (ook )prachtige cursus in het kader van je persoonsontwikkeling. Vraag aan je leidinggevende of jij ook aan deze cursus mag deelnemen.
14th of januari 2018 06:07 PM Link
Weer een mooi weekend afgerond met de cursisten voor Touch for Health 1. Het was een fijne groep. We hebben verschillende balansen gedaan. Bij een ieder ontstond een mooi stuk persoonijke ontwikkeling. Er is veel stress opgeruimd.
Message image
2nd of januari 2018 05:09 PM Link
Stress ervaren we allemaal wel eens. Stress door dagelijkse dingen of door ingrijpende gebeurtenissen in je leven. Het is soms ook best veel: werk, mantelzorg, relatie en gezin, hobby, sport… Een mens kan prima met stress omgaan, maar soms wordt het te veel en heb je het gevoel dat je de controle verliest. Negeer je de signalen dan kan dat leiden tot klachten zoals een burn-out, chronische vermoeidheid, spanningshoofdpijn, maag en darm problemen, nek en schouder klachten, nervositeit en depressie. Op zulke momenten is het handig als je tools hebt om de stress te lijf te gaan.

In deze cursus wordt het verschijnsel stress onderzocht. Je krijgt achtergrondinformatie over stress en je leert wat stress met jou persoonlijk doet en hoe het jouw leven beïnvloedt. Dat doen we met verschillende oefeningen en spiertesten. Natuurlijk leer je ook verschillende technieken om het stressniveau omlaag te krijgen. Een belangrijk onderdeel van deze cursus is werken aan bewustwording over stress en in de invloed van voeding, je zelfbeeld, je gedrag en een stuk timemanagement.
Event https://www.facebook.com/events/883450975156850/
Met succes je stress te lijf
Stress ervaren we allemaal wel eens. Stress door dagelijkse dingen of door ingrijpende gebeurtenissen in je leven. Het i...
1st of januari 1970 12:00 AM
1st of januari 2018 06:06 PM Link
Stress ervaren we allemaal wel eens. Stress door dagelijkse dingen of door ingrijpende gebeurtenissen in je leven. Het is soms ook best veel: werk, mantelzorg, relatie en gezin, hobby, sport… Een mens kan prima met stress omgaan, maar soms wordt het te veel en heb je het gevoel dat je de controle verliest. Op zulke momenten is het handig als je tools hebt om de stress te lijf te gaan. 26 januari 2018 start de cursus ' Met succes je stress te lijf'. Ben jij erbij?
28th of december 2017 03:31 PM Link
Je lichaam doet zijn uiterste best om met je te communiceren. Het geeft signalen in de vorm van pijn, allergieën, niet lekker in je vel zitten. Maar hoe vertaal je al die signalen? Hoe handig zou het zijn als je weet wat jouw lichaam nodig heeft? Touch for Health geeft antwoorden.

Touch for Health is een methode die spier- en energieversterkend werkt. Het doel van Touch for Health is het lichaam in optimale conditie brengen, houden en het zelfhelend vermogen activeren. Het verbetert de gezondheid van je lichaam. Touch for Health kun je bij alle soorten klachten inzetten. Van darmklachten tot overgangsklachten, van huidproblemen tot slapeloosheid en van rugpijn tot hoofdpijn.

Touch for Health is ontwikkeld als zelfhulpmethode. Het geeft concrete handgrepen om beter met klachten of problemen om te gaan. Met manuele spiertesten spoor je spierzwakten en energieblokkades op die je met eenvoudige technieken corrigeert.

Voor wie is Touch for Health?
Touch for Health is eenvoudig en makkelijk te leren. Het is geheel veilig en toegankelijk voor mensen zonder enige medische opleiding. Gewoon voor huis, tuin en keuken gebruik. Voor jezelf, binnen het gezin, voor vrienden en bekenden. Daarnaast is het een enorm mooie aanvulling voor mensen die beroepsmatig op dit gebied werkzaam zijn of van plan zijn.

Wat levert deze cursus jou op?
• Je leert d.m.v. biofeedback het lichaam begrijpen
• Je leert hoe je jezelf en anderen in balans kunt brengen
• Je leert beter omgaan met stress
• Je leert lichaam en geest beter op elkaar afstemmen
• Je leert jezelf een basis voor optimale gezondheid te geven

Ben je nieuwsgierig geworden?
De cursus wordt aangeboden in vier modules van elk 18 uur. In elke module is er een gedeelte theorie en voldoende ruimte voor het oefenen van de besproken testen.

Je start met module 1, of te wel Touch for Health 1. In deze module leer je 14 spiertesten en de beginselen van Touch for Health. In modules 2 tot en met 4 wordt deze kennis verder uitgediept.

Data:
Touch for Health 1: vrijdagavond 12, zaterdag 13 en zondag 14 januari 2018


Kosten:
€260,- per module en €30,- voor het boek.

Opgeven: Via info@praktijkanitavandergulik.nl of 06-273032243
Event https://www.facebook.com/events/169740623780861/
Touch for Health 1, breng jezelf in balans
Je lichaam doet zijn uiterste best om met je te communiceren. Het geeft signalen in de vorm van pijn, allergieën, niet ...
1st of januari 1970 12:00 AM
25th of december 2017 09:21 AM Link
Iedereen een hele fijne kerst en tot ziens in 2018. De praktijk is 8 januari weer geopend.
Message image
14th of december 2017 06:53 AM Link
Met succes je stress te lijf is een nieuwe cursus die ik vanaf 26 januari 2018 ga geven.
Message image
8th of december 2017 05:20 PM Link
Ben jij nieuwsgierig wat je lichaam je wilt vertellen? In deze workshop maak je kennis met de spiertest. Verder gaan we stress afvoeren en voeding testen. Ben jij er ook bij?
Event https://www.facebook.com/events/918039325010784/
Kennismaken met spiertesten
Tijdens deze dag leer je op de juiste manier een betrouwbare spiertest uitvoeren zoals die wordt gebruikt in de Kinesiol...
1st of januari 1970 12:00 AM
10th of november 2017 05:07 PM Link
Tijdens deze dag leer je op de juiste manier een betrouwbare spiertest uitvoeren zoals die wordt gebruikt in de Kinesiologie. Je leert zelf werken met de spiertest als krachtig instrument om de woordeloze taal die ons lichaam spreekt te vertalen.

Je wordt je meer bewust van je eigen lichaam en leert beter naar je lichaam te luisteren. Met behulp van eenvoudige oefeningen leer je daar zelf invloed op uit te oefenen.

Deze dag is voor iedereen die willen leren spiertesten. Via spiertesten kun je leren luisteren naar wat het lichaam vertelt!

Wat komt er deze dag aan bod?
De spiertest
Basisbalans technieken
Emotionele Stress verminderen
Welke voeding energie geeft en welke voeding juist energie kost
Zelf testen
Korte balans voor jezelf

Voorkennis is niet nodig!
Deze dag is bedoeld als kennismaking met het spiertesten. Wil je hiermee verder, dan kan je doorstromen naar de cursus Touch for Health.

Plaats: Dirkshorn
Kosten:95,- en 10,- voor het materiaal
Aanmelden kan via 06-27303224 of via info@praktijkanitavandergulik.nl
Event https://www.facebook.com/events/918039325010784/
Kennismaken met spiertesten
Tijdens deze dag leer je op de juiste manier een betrouwbare spiertest uitvoeren zoals die wordt gebruikt in de Kinesiol...
1st of januari 1970 12:00 AM
8th of november 2017 01:04 PM Link
Natuurlijk weten we hoe we iets moeten tillen, maar in dit filmpje zie je de spieren die je gebruikt.
6th of november 2017 06:58 PM Link
Veel reacties gekregen op mijn advertentie dit weekend. Mensen zijn op zoek naar oplossingen.

— Products shown: Kinesiologie.
Message image
30th of oktober 2017 05:06 PM Link
Probeer deze oefeningen eens als je last hebt van lage rugklachten.
28th of oktober 2017 04:33 PM Link
Vandaag weer een waardevolle workshop gegeven over hoe kom je in je kracht. De deelneemsters gingen allemaal naar huis met mooie inzichten en tools. Bij de lunch nog een mooie aanvulling gekregen door een deelneemster, eetbare bloemen. #topdag
Message image
26th of oktober 2017 09:12 AM Link
24th of oktober 2017 08:57 AM Link
Stress kan je beperken in je functioneren. Het wordt een steeds groter probleem. Stress valt in de catagorie roken en slechte voeding. Vanaf januari ga ik je leren hoe om te gaan met stress. De opleiding is bijna afgerond.
8th of oktober 2017 11:09 AM Link
Een ontspannen begin van de zondag voor dit gezin. Stoelmassage op locatie.
Message image
29th of september 2017 07:47 AM Link
Zaterdag 28 oktober geef ik de workshop Kom in je Kracht. De aanmeldingen komen al binnen. Wil jij ook leren hoe je omgaat met emoties van anderen, krachtiger en energieker wordt? Meld je dan aan via info@praktijkanitavandergulik.nl
14th of september 2017 04:29 PM Link
Workshop Kom in je kracht
Een gezellige en leerzame dag waarin je leert:

Meer energie te hebben en hoe je eigen energie (terug) kunt vinden
Je weerbaar te maken voor emoties & mening van anderen
Je eigen emoties en die van anderen te herkennen
Jezelf in je eigen kracht te zetten
Deze dag is echt iets voor jou!
Als je voelt dat je beïnvloedbaar bent voor stemmingen of sferen van ruimtes.

Als het je opvalt dat jij (te) veel voelt en het moeilijk vindt om te voelen wat van jou en de ander is.

Als je het lastig vindt om liefdevol en zelfverzekerd je grens aan te geven.

(moeite hebben met ‘nee’ zeggen / voor jezelf opkomen / zeggen wat jij belangrijk vindt)

Als je voelt dat jij energetisch leegloopt in het contact met (sommige) andere mensen en hierdoor (te) weinig energie hebt.

Als je uitgeput thuiskomt na je werk/winkelen/afspraak en vermoedt dat jij ongewenst open staat voor emoties en energieën van mensen en/of de buitenwereld.

Programma:
10.30 uur inloop met koffie en iets lekkers
11.00 uur workshop deel 1
12.30 uur lunch
13.30 uur workshop deel 2
15.45 napraten
16.00 uur afloop

Maximaal 8 deelnemers

Datum: 28 oktober 2017

Prijs: €95,- (incl. Btw), inclusief hapjes, drankjes en lunch

Na deze dag krijg je ook een handige hand-out met oefeningen om thuis toe te passen.

Inschrijven via info@praktijkanitavandergulik.nl
Event https://www.facebook.com/events/774811316056101/
Kom in je Kracht
Workshop Kom in je kracht Een gezellige en leerzame dag waarin je leert: Meer energie te hebben en hoe je eigen energie...
28th of oktober 2017 08:30 AM
7th of september 2017 05:36 PM Link
Is jouw vakantie gevoel al verdwenen?
Volgende week zijn er nog een paar plaatsen voor een heerlijke massage.😎 Bel naar 06-27303224 om jouw plek te reserveren.
Message image
4th of september 2017 03:17 PM Link
Hierbij een overzicht van de cursusdatums in het najaar.
Message image
30th of augustus 2017 07:40 PM Link
Op 15 september en 29 september start de cursus Touch for Health 1. In deze cursus leer je 14 spieren testen en de beginselen van de Touch for Health. Er zijn nog een paar plaatsen vrij. Opgeven kan via info@praktijkanitavandergulik.nl kijk voor meer informatie op www.praktijkanitavandergulik.nl