Ervaringen Praktijk Anita van der Gulik

by benancy

Manon, hoofdpijn

Ik ben bij Anita terechtgekomen met aanhoudende hoofdpijn en een paar andere vage klachten. Na een korte introductie, zijn we aan de slag gegaan. Het doormeten van mijn lichaam was een aparte gewaarwording en heel bizar een grote verbetering. Mijn hoofdpijn was na 1 sessie vrijwel weg en de overige klachten waren verdwenen. Ik voelde me in een keer zoveel energieker (hetgeen wat ook gevoeld werd door een hoogsensitieve collega) en zit nu weer goed in mijn vel.

Marike, hoofdpijn en migraine

De afgelopen 27 jaar heb ik hoofdpijn en migraine gehad. Op het laatst had ik bijna elke dag last. Dat had invloed op alles wat ik deed.
Door o.a. fysiotherapie, chiropractie en acupunctuur heb ik geprobeerd om van mijn klachten af te komen.
Sinds ik bij Anita ben geweest heb ik niet meer elke dag hoofdpijn. Ik heb veel meer energie en voel me 10 jaar jonger. De migraine aanvallen heb ik minder vaak en duren korter. En ik herstel er ook sneller van. Ik gebruik nu bijna geen pijnstillers meer. Dit is een grote verandering en dat allemaal binnen een aantal behandelingen. Bedankt daarvoor!

Leonie, vermoeidheid

Ik ben een aantal jaar terug voor het eerst bij Anita geweest voor vermoeidheidsklachten.

Deze klachten waren toen goed behandeld. Als het terug mocht komen moest ik mij weer melden.

Dat heb ik dit jaar gedaan. Mijn klachten van vermoeidheid en opgezette klieren waren weer terug.

Anita heeft mij op het Epstein Barr Virus  getest. Het bleek dat het EBV virus in mijn systeem zit.

Dit kwam omdat ik vroeger pfeiffer heb gehad. Na een dieet en een aantal behandelingen gaat het nu heel goed met mij. De behandelingen hebben mij enorm geholpen.

Marijke, allergie

Ik ga 2 keer per jaar naar de orthomoleculaire geneeskundige en had een afspraak voor vandaag. Ze was trots op me ze kon weinig of niets aan afwijkingen meer vinden. Mijn maag gaf niets aan, mijn melkallergie was aardig gezakt en was mijn energieniveau gestegen. Dit heb ik te danken aan jou. En ook de pijn in mijn arm en onderrug zijn verdwenen na jou behandeling.

Karen, workshop Partnermassage

De workshop partnermassage is ons goed bevallen. Prettige rustige sfeer waarbij je als beginneling de basis technieken van een goede massage leert kennen.

Nelly,  workshop Kom in je Kracht

Anita heeft mij tijdens de workshop Kom in je Kracht op professionele en rustige wijze mee gevoerd in de materie en heeft mij de mogelijkheden laten zien en ook laten beoefenen om je zelf krachtig in het leven neer te zetten.
Een kracht die ik persoonlijk hard nodig heb om me staande te houden, omdat ik me snel laat mee slepen in voor mij ongewenste situaties, in meningen van anderen en in emoties van anderen, met als gevolg dat ik me daardoor ongelukkig en ziek ga voelen.
De dag heb ik ervaren als een heilzame dag, een dag die mij veel energie gegeven heeft. Ik ga de oefeningen die ik van Anita heb mee gekregen zeker als dagelijks onderdeel in mijn leven toe passen, gewoon omdat ik weet, en ook ervaren heb tijdens de workshop, dat ze me alleen maar goed doen.
Dank je, Anita! Ik ben blij dat ik je gevonden heb.

Lisette, cursus Touch for Health

Ik ging vrij open in de cursussen Touch for Health. Maar wat een verrijking voor mijzelf en voor mijn toekomstige cliënten.
Anita geeft op een heel gedegen, maar zeer ontspannen manier les. Je bent toch een heel weekend bezig, maar de tijd vliegt.
Het heeft mij persoonlijke ontwikkeling gegeven, vertrouwen in het testen en veel kennis over hoe de Touch for Health werkt.
Het leuke is dat je, door deel te nemen aan zo’n Touch for Health cursus, zelf ook door allerlei processen gaat.
Kortom leerzaam, ontspannen en het brengt je weer verder in je innerlijke groei.

Nel, detox

Door deze detoxkuur ben ik van zware koffie drinker nu een lekkere theeleut geworden. Ik had dit niet verwacht van mezelf. Door de lekkere en vooral gemakkelijke recepten en de stapsgewijze begeleiding per dag is het heel goed vol te houden. Ik maakte steeds een planning voor de volgende dag, dat werkte perfect. De dagelijkse mails stimuleren ook om er actief mee bezig te zijn.

Anika, detox

Ik heb bij Anita de detoxbehandeling gedaan. Het resultaat was verbluffend. Mijn vriendinnen vroegen mij wat er met mij was gebeurd. Ik ben een aantal kilo lichter geworden, mijn huid straalt en ik voel mij helemaal weer fit. Het programma was goed te doen door de heerlijke recepten en de handige weekplanning. Als afsluiting van de detoxweek had ik nog de detoxmassage, wat een verwennerij!! Zeker een aanrader deze kuur.

Bianca, eczeem

Door de allergie behandeling bij Anita ben ik eindelijk van mijn eczeemplek verlost. Ik kan nu eindelijk weer alle kleding te dragen, zonder te hoeven nadenken of iemand mijn eczeemplek ziet. Ik zit nu veel beter in mijn vel. En dat allemaal na een paar behandelingen!

Jane, overgangsklachten

Ik ben naar Anita gegaan, toen ik niet goed in mijn vel zat en erg last had van opvliegers wat me belemmerde in mijn dagelijkse doen en laten. Na een gesprek zijn we met kleine stappen aan de gang gegaan met Touch for Health.
Het is niet uit te leggen wat er gebeurt. Dat door het testen van je spierspanningen je lichaam feilloos aangeeft wat er aan de hand is, was een aparte gewaarwording, maar ook het weer in balans brengen door het licht masseren van verschillende punten is een ervaring die niet te omschrijven is. Het gekke is dat je niet echt het idee hebt dat er iets is gebeurd, maar er vinden wel degelijk veranderingen plaats.
De opvliegers zijn zo goed als weg, ik zit weer lekker in mijn vel en weet wat ik nodig heb om weer goed te kunnen functioneren. Een aanrader voor iedereen.

Didi, hooikoorts

Vorig jaar ben ik bij je geweest voor een behandeling tegen hooikoorts. Het leek erop dat het inderdaad minder was geworden, maar ik durfde niet te vroeg te juichen….. Ook nu lijkt het erop dat ik stukken minder last heb dan voorgaande jaren.
Natuurlijk is het seizoen nog lang niet voorbij en klop ik het bij deze af…maar toch…. Dit wilde ik je even laten weten. Bedankt en met vriendelijke groet.

Shirley, massage

Ik ben nu 4 keer bij Anita van der Gulik geweest voor zowel de stoelmassage als wel de ontspanningsmassage en dat is mij zeer goed bevallen.
Aangezien ik een ontzettend hectische periode graag wil doorkomen zonder blokkades en juist in balans wil blijven, is deze toevoeging van ontspanning in deze periode dan ook zeker een must gebleken!

Amber, rugklachten

Toen ik niet meer rechtop kon staan, ben ik eerst naar Anita gegaan voor een massage om het los te krijgen. De keer erop heb ik een Touch for Health gekregen. Mijn lichaam gaf zelf aan wat het nodig had en daarmee zijn we aan de slag gegaan. Wat er toen gebeurde is moeiijk te beschrijven. Je moet het meemaken.
Ik voelde me erna krachtig, zelfverzekerd. Het heeft een hoop emotie bij me los gemaakt, maar dat was heel goed. Mijn rug is veel soepeler en het heeft zelfs effect op mijn gezin. Mijn kinderen lijken rustiger nu ik zelf ook rustiger in mijn hoofd ben. Ik kijk nu al uit naar de vervolgafspraak. Ik kwam krom binnen bij Anita en kan nu weer rechtop lopen en staan. Anita, bedankt!!

René, niet lekker in mijn vel

Door de balans met Touch for Health ben ik tot inzicht gekomen dat de onbalansen in mijn lichaam veel vertelde over de situatie waar ik op dat moment in zat. Na de correcties voelde ik mij veel beter en kon de hele wereld weer aan. Bedankt!

Marcel, hot-stone massage

Van mijn vriendin kreeg ik voor mijn verjaardag een hotstone-massage aangeboden. Een rustige en “anonieme” plek is dan bij de praktijk van Anita van der Gulik. Zij is inmiddels enkele jaren met massage bezig binnen haar eigen praktijk en heeft een eigen clientengroep opgebouwd. De praktijk is bij haar aan huis en ze gaat professioneel om met de scheiding tussen praktijk en prive. Na een kort gesprekje om elkaar even te leren kennen, heeft ze mij uitgelegd wat de bedoeling was.
Het was voor mij de eerste keer en ik was benieuwd hoe ik het zou ervaren. Daar kan ik dan ook heel kort over zijn. Het is heerlijk om op deze wijze tot ontspanning te komen. De ontspanning was vooral heel diep en dat maakte het zo lekker. De ‘hot stones’ warmte dringt door in de spieren die dan heerlijk gaan ontspannen. Ik was er na de behandeling gewoon even door van slag en de rest van de avond heeft de ontspanning doorgezet. Ik heb dan ook dubbel en dwars genoten van dit heerlijke verjaardagscadeautje.

Danielle, rugklachten

Ik heb bij Anita een Touch for Health balans gedaan. Ik had klachten van (spier)pijn in mijn zij. Ik ging er blanco in omdat ik met mijn klachten ook al een hele tijd bij de fysio heb gelopen. Ik voelde de eerste keer al meteen het verschil. Een hele rare gewaarwording vond ik dat.
Ook de stoelmassage die ik om de week doe zijn een weldaad voor je. Ik merk dat ik daar echt van tot rust kom en me lekkerder in mijn vel voel zitten.