Epstein-Barr virus (EBV)

by benancy

Voel je je altijd moe en niet fit, heb je last van hersenmist? Heb je problemen met je darmen of spijsvertering? Heb je moeite met slapen?  Ervaar je angst of heb je last van overgangsproblemen? Of ervaar je pijnklachten aan je gewrichten en spieren?

Heb je ooit de ziekte van Pfeiffer gehad? Of heb je last van je schildklier met diagnose Hashimoto of ziekte van Graves?

Of heb je ziekte van Lyme, Candida, hypoglykemie, Reumatoïde Artritis, diabetes type II, ziekte van Crohn, Multipele Sclerose, Fibromyalgie, Psoriasis, eczeem, rusteloze benen, endometriose?

De veroorzaker

Er zit een veroorzaker achter al deze klachten, die heet: Epstein-Barr virus. Het Epstein-Barr virus (EBV) is de veroorzaker van de ziekte van Pfeiffer en behoort tot de familie van herpesvirussen. Na een infectie houdt het virus zich levenslang schuil. Na het lezen van een boek en door mijn update voeding over het virus heb ontdekt dat er verbetering mogelijk is.

Anthony William

Een aantal jaar geleden las ik het boek van Anthony William, Medical Medium.

Hij beschrijft in zijn boek dat veel chronische en onverklaarbare ziekten zijn gelinkt aan het Epstein-Barr virus. Het virus teistert vooral vrouwen op talloze manieren.

In Amerika is 68% van de bevolking besmet met EBV , wat bij sommigen onopgemerkt voorbij kan gaan in de zin van onschuldig griep virus en bij anderen, met een veel agressievere vorm van EBV, kan leiden tot gigantisch veel ziektebeelden: Ziekte van Pfeiffer, Herpes, Schildklierproblemen, Orgaanstoornissen van lever en milt met bijbehorende klachten, neurologische aandoeningen (van Parkinson en MS tot pijnen/jeuk), spier- en gewrichtsproblemen (tot reuma en fibromyalgie), gewichtstoename, moeheid (tot CVS, Burn out), slaapproblemen.

Het EBV doorloopt 4 stadiums:

Het 1e stadium zit het virus in het bloed en slaat het toe bij stress of grote hormonale veranderingen. In het 2e stadium openbaart het virus zich als ziekte van pfeiffer met vermoeidheid. Daarna trekt het zich weer terug in het lichaam en is het niet meer aantoonbaar in het bloed.

In het 3e stadium nestelt het virus zich in de lever en/of milt. Deze organen zijn verantwoordelijk voor het immuunsysteem. Bij stress of hormonale schommeling zal het virus de schildklier aanvallen. Dit kan leiden tot klachten als vermoeidheid, gewichtstoename, wattig en wazig gevoel in het hoofd, broze nagels, slapeloosheid.

In het 4e stadium zal het virus het zenuwstelsel aanvallen. Dit kan leiden tot pijnlijke spieren en gewrichten, spierknopen, tintelingen of doofgevoel in handen en voeten, voortdurende vermoeidheid. Ziektes zoals tinnitus, fibromyalgie, reumatische artritis, MS en chronisch vermoeidheid syndroom kunnen dan ontstaan.

Het Epstein-Barr virus verwijderen

Het goede nieuws is dat je kunt genezen door zorgvuldig volgen van een aantal stappen zegt Anthony William. Tijdens de update voor voeding zijn we dieper in gegaan op deze stappen. Via spiertesten en het volgen van protocollen kan ik voor je uittesten welke stappen jij moet maken om het Epstein-Barr virus te kunnen verslaan. Om daarna  verder te werken aan het herstellen van het lichaam.

De boeken van Anthony William en zijn Vimergy supplementen zijn te bestellen via Morgen is nu

 

You may also like