Voedingsadvies

by benancy

Weet je door alle wisselende berichten in de media niet meer welke voeding nu goed voor je is? En dat terwijl voeding een belangrijke factor is in je leven. Het is de benzine voor jouw motor.

Door voeding dat niet goed voor jou is, kunnen klachten zoals allergie, eczeem, moeheid, concentratieverlies of vermindering van het immuunsysteem ontstaan. Als je de verkeerde benzine neemt stopt uiteindelijk de motor.

Door de stress in je leven heeft je lichaam veel voedingsstoffen nodig om vitaal te blijven. Maar hoe weet je nu wat goed voor je is?

Met spiertesten, zoals gebruikt in de Kinesiologie, wordt het tekorten aan vitamines, mineralen, spoorelementen getest. Verder wordt er gekeken naar jouw persoonlijke voedingsbalans.

Wat eet jij aan koolhydraten, eiwitten en vetten? En wat heeft dat voor invloed op de vitamines en mineralen? Wat is teveel en wat te weinig? Eet je wel het voedsel dat je energie geeft in plaats dat het je energie kost? Heb je misschien supplementen nodig om tekorten aan te vullen?

Afspraak maken