Contact opnemen met Praktijk Anita van der Gulik

by benancy

Wil je graag nog wat meer informatie of een afspraak maken, dan kun je me bellen, een whatsapp sturen, of via het contactformulier je vraag stellen.

Ik volg de adviezen van de RIVM en de Rijksoverheid. Dit betekend dat als je klachten hebt of mensen in je buurt met klachten dat een consult moet worden uitgesteld of omgezet in een online afspraak. Je kunt een (video)belafspraak maken. Je vertelt kort welke klachten je op dit moment ervaart, hoe je je op dit moment voelt én hoe je je zou willen voelen. Daarna test ik uit wat er nodig is voor jou om weer in balans te komen.

 Je bent van harte welkom in mijn praktijk. 

GEOPEND VOOR ONLINE en  BEHANDELINGEN IN MIJN PRAKTIJK

Ik probeer binnen een werkdag op je bericht te reageren.

Maandag 09:00 - 17:00 uur
Dinsdag 09:00 - 17:00  uur
Woensdag 09:00 - 12:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur

contact Praktijk Anita van der Gulik

Contact Formulier

Velden met een sterretje zijn verplicht.